Eigenlijk is het natuurlijk bad & bed! Vanuit het bad in een heerlijke badcape of een super schattig badjasje met je naam erop.

Voorgelezen uit “Raad eens hoeveel ik van je hou” met je tuttle in je armpjes.

Een greep uit ons bed- en bad assortiment

In ons assortiment hebben wij zachte badjassen en badcapes in diverse kleuren die je kindje heerlijk warm en droog houden na het badderen of douchen. En ook voor volwassenen hebben wij zeer comfortabele badjassen gemaakt van 100% katoen. De badjas is verkrijgbaar in het wit, roze of antraciet. En net als bij de badjassen en badcapes voor de kleintjes kun je er een leuke tekst of naam op laten borduren.

Gepersonaliseerde bed- en badartikelen

De meeste bed- en badartikelen kunnen heel goed op maat worden gemaakt. Niet alleen zijn de items vaak in meerdere kleuren en designs te bestellen, ook kunnen vrijwel alle producten worden voorzien van de naam en/of de geboortedatum van de kleine. Verder zijn de bed- en badproducten heel leuk in combinatie met andere items uit ons assortiment.

De beste kwaliteit bed- en badproducten

Welke bed- en badartikelen het uiteindelijk ook worden, bij Kleine Vriendjes kun je erop vertrouwen dat ze voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Bij het samenstellen van ons assortiment kijken we namelijk niet alleen naar het design van de artikelen, maar ook naar het comfort en de veiligheid van de producten. Want voor kindjes is alleen het allerbeste goed genoeg. Dus bekijk snel ons aanbod en laat je inspireren door al het moois.